“5 кроків до здорового харчування”

Проєкт “5 кроків до здорового харчування” у нашому закладі стартував із натхненної зустрічі! В рамках програми відбулися заходи для учнів 9-11 класів та вчителів присвячені важливості здорового харчування, за участі фахівця Черкаського обласного ЦКПФ Алли Балабан. Регіональна координаторка проєкту провела цікаві та змістовні презентації на теми: “Основи здорового харчування”, “Цукор, сіль, та трансжири – це небезпека””. Під час заходів акцентувала свою увагу на необхідності формувати правильні харчові звички серед дітей та дорослих, розповіла, як здорове харчування позитивно впливає на психічне, фізичне здоров’я, успішність та навчання дітей

#здоровехарчування

#зх5кроків

#здорове5харчування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *